avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Presedintele de bloc face lucrari de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Presedintele de bloc face lucrari de reparatii si ...

Buna ziua,
Presedintele de bloc face lucrari de reparatii si zugraveli in apartamentul sau. In perioada lucrarilor sale a venit cu un tabel sa ia acordul pentru a schimba coloana de apa si scurgere pe bloc. Care sunt regulile pentru a efectua o astfel de lucrare. Sunt implicate 20 de apartamente. Lucrarea trebuie achitata. Toti avem un program deja stabilit. Poate asa dupa o zi pe alta sa ia o astfel de decizie. Care este conditia minima de acord ca lucrarea sa fie impusa. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:02, 15 August 2021
decizia o iau proprietarii.....se pot lua astfel de masuri de o zi pe alta, in functie de starea tevilor
Lucrarile la partea comuna de condominiu instalatii si constructii se pot executa conditionat de urgenta acestora
Daca este vorba despre situatie speciala ,spargere instalatie,colmatare,etc comitetul executiv poate sa decida executarea de reparatii si asigurarea starii tehnice
Daca este vorba despre lucrare care necesita efort financiar sporit,adunarea generala poate dispune necesitatea reparatiei,se declina competenta in favoarea comitetului executiv pentru oferte de lucru se accepta oferta care corespunde pretentiilor asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari imbunatatire bloc asso asso Buna seara , va rog sa imi clarificati ce acte sunt necesare si care sunt pasii de urmat pentru intreprinderea lucrarilor de anvergura la un bloc. De ... (vezi toată discuția)
Lucrari schimbare tevi gaze la bloc Heather Heather Buna ziua, In blocul in care locuiesc presedintele si administratorul impun tot felul de lucrari, fara a consulta proprietarii in prealabil-de pilda, ... (vezi toată discuția)
Inlocuire coloane de apa si scurgeri, care deservesc doar o parte din apartamentele unui imobil sorinstanciu sorinstanciu Buna ziua! Conducerea asociatiei noastre se confrunta cu urmatoarea problema: proprietarul unui apartament dintr-un imobil solicita schimbarea tevilor ... (vezi toată discuția)