avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plic Judecătorie. Bună ziua! Am fost dat în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plic Judecătorie. Bună ziua! Am fost dat în judecata de către ...

Plic Judecătorie. Bună ziua! Am fost dat în judecata de către primărie, deoarece nu am plătit niște amenzi de acum 10 ani. Pe 5 august mi - a venit acasă un plic de la judecătorie (în care scrie comunicare adresa) cum ca trebuie sa ma prezint la judecatorie în 25 de zile de la primirea plicului pentru a-mi clarifica situația. Ce ar trebui sa fac?Cu respect, Francesco
Cel mai recent răspuns: Francesco20 , utilizator 20:01, 16 August 2021
Sa mergeți la un avocat,în niciun caz nu scrie să mergeți la judecatorie ci să faceți o întâmpinare în care sa invocati exceptii,aparari etc.Daca nu formulati această întâmpinare nu prea mai aveți șanse să invocati ceva în favoarea dvs si probabil o sa fiti bun de plata.
Eu m-am angajat recent în București cu program de 8 ore, o sa ma pună sa prestez munca în folosul comunității în București sau îmi va pune oprire pe salariu? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare urgenta : chemat in judecata IntrebareUrgenta IntrebareUrgenta Buna ziua.Daca am fost dat in judecata si am primit acasa sa ma prezint pe data de 26.05.2015 in tribunal pentru neplata intretinerii,in caz ca nu ma prezint ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresã trimisã de judecãtorie fãrã cererea de chemare în judecatã ºi fãrã înscrisuri Spider2077 Spider2077 Am o mare dilema imi este foarte greu sa inteleg acest comunicat de la judecatorie care a a mai venit insotit de o comunicare adresa, care sunt din partea ... (vezi toată discuția)