avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna seara, am incarcat pe canalul meu de youtube o ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna seara, am incarcat pe canalul meu de youtube o emisiune ...

Buna seara, am incarcat pe canalul meu de youtube o emisiune realizata de un post de televiziune acum 3 ani in care eram protagonistul principal. Astazi videoclipul a fost sters de youtube in urma solicitarii realizatorului acestuia, motivand ca detine drepturile de autor. In calitatea mea de invitat al emisiunii am sau nu am drept de difuzare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CristianM79 , utilizator 14:21, 16 August 2021
nu. in situatii de acestea, realizatorul cere participantilor sa semneze declaratii de renuntare la drepturile de autor. participarea dvs a fost retribuita?
Ultima modificare: Duminică, 15 August 2021
adriandimitriu, utilizator
Va multumesc pentru raspuns! Nu a fost retribuita si nici nu au fost acorduri/contracte scrise/semnate de renuntare a drepturilor din partea mea.
Ultima modificare: Luni, 16 August 2021
CristianM79, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi de autor Modo77 Modo77 Buna ziua, O intrebare legata de drepturile de autor, va rog. Un film de scurtmetraj, creat de mine si asupra caruia am toate drepturile, a castigat un ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor youtube mastera mastera Buna ziua, Am urmatoarea problema... In urma cu o luna de zile mi-am deschis un canal pe youtube. In urma cu 2 saptamani acest canal mi-a fost inchis de ... (vezi toată discuția)