avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata! Compania la care lucrez a anuntat la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata! Compania la care lucrez a anuntat la itm, ajofm ...

Buna dimineata! Compania la care lucrez a anuntat la itm, ajofm planul de restructurare, concedieri colective. Postul meu se resturctureaza, dar pentru ca nu am optat sa plec voluntar din companie, am la alegere sa concurez pentru posturi noi infiintate sau daca nu sa fiu evaluata profesional, de ce trebuie sa trec prin aceste etape in conditiile in care postul meu este desfiintat. Nu ar fi trebuit sa mi se ofere un alt post vacant ( fara concurs)? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 15 August 2021
Probabil sunt mai multe persoane pe acelasi post

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere art.65 pirko pirko Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: un angajat cu functia de contabil este concediat conform art. 65 alin 1 din Codul Muncii, i se da un preaviz de 20 ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala art 65 kira.11 kira.11 intrebarile sunt urmatoarele: 1. la acest articol, compania care m-a concediat trebuia sa puna la dispozitie lista cu locurile de munca vacante care s-ar fi ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii? veronica33 veronica33 Am urmatorul caz. un angajat pe o functie de sef birou. in urma reorganizarii biroul s-a desfiintat si s-a transf in serviciu, si-a completat si denumirea. ... (vezi toată discuția)