avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... prestari servicii de consultanta SSM si PSI
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

prestari servicii de consultanta SSM si PSI

Buna ziua!
Daca am o firma care are printre codurile CAEN si 7490, dar nu este autorizata, iar eu am facut cursurile de 80 de ore de SSM si PSI si am si diploma de inginer, pot sa inchei contrat de consulanta in domeniul SSM/PSI folosind aceasta firma?
Cel mai recent răspuns: Florenta J , utilizator 08:05, 17 August 2021
Nu.
Trebuie sa detineti certificat de abilitare din punct de vedere ssm si respectiv psi-su pentru a infiinta un SEPP. Studiati HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, sectiunea care trateaza SEPP.
Nu veti putea obtine abilitarea ssm doar cu curs de 80 de ore si diploma de inginer.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii consultanta ssm si psi NessFrappe NessFrappe Detin societate cod CAEN 7022. Pot sa inchei contracte SSM si PSI iar serviciul sa fie prestat de alte societati cu care societatea mea are contract ? Pot sa ... (vezi toată discuția)
Înfiintare pfa pentru cadru tehnic psi si ssm ContSters364911 ContSters364911 Buna ziua! As dori sa stiu, daca pot infiinta pfa pentru a desfasura activitati de cadru tehnic PSI si SSM, daca am obtinut certificatul de absolvire de 80 ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa firma de protecta muncii ssm CristinaBaltaretu CristinaBaltaretu Buna. As vrea sa fac un curs de Protectia Muncii (SSM) si apoi sa imi deschid PFA in acest domeniu. As vrea sa va intreb daca este posibil in Romania sa fii ... (vezi toată discuția)