avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deschiderea procedurii generale de insolvenþã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deschiderea procedurii generale de insolvenþã

am cumparat in 2007 un apartament in faza de proiect. nici in ziua de azi nu am apartamentul, desi trebuia sa-l primesc in martie 2009. intre timp, persoana fizica a cui era proiectul s-a "transformat" in persoana juridica - DORA GROUP RESIDENTIAL SRL si tot incerc sa dau de persoana de la care am cumparat apartamentul... nu prea e de gasit. Acum cautam pe net, si am vazut o chestie la care eu nu ma pricep. Imi spune va rog, cineva ce inseamna: DORA GROUP RESIDENTIAL SRL - notificare privind deschiderea procedurii generale de insolvenţă ???? ma influenteaza in vreun fel in recuperarea sumelor pe cale le-am platit integral? pot eu vreodata recupera acesti bani, daca, sau daca nu intra in :"insolventa"?
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 19:39, 9 Ianuarie 2010
Mi se pare foarte serioasa problema dumneavoastra, incercati totusi sa va si vedeti cu un avocat.
Veti primi in continuare, sunt convinsa, raspunsuri si in forum, insa nimic nu se poate compara cu o intalnire in care avocatul vede toate documentele si va spune ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in faliment Florin8911 Florin8911 Buna ziua.am avut o firma care a fost data in judecata pt faliment care avea datori la stat.intrebarea mea este:eu am cumparat cu prietena mea anul terecut un ... (vezi toată discuția)
Intrare in insolventa dubioasa? advsys advsys am cerut intrarea in insolventa a debitoarei noastre, cererea noastra fiind inregistrata la tribunal in data de 02.04.2013 urmand ca in data de 19.04.2013(ora ... (vezi toată discuția)
Activitate firma in faliment sethm1980 sethm1980 Societatea este in procedura simplificata de lichidare, inca se mai judeca cauza. In aceasta perioada pana la pronuntarea falimentului, societatea mai poate ... (vezi toată discuția)