avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Sora mea locuiește în Brașov. Are o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Sora mea locuiește în Brașov. Are o bucata de ...

Bună ziua. Sora mea locuiește în Brașov. Are o bucata de pământ în alt județ. Are titlu de proprietate pe acea bucată dar pe titlu este trecută cu numele de fată iar o literă la nume este trecută greșit. Are o ofertă să vândă acel pământ. Cum trebuie să procedeze pentru a îndrepta acea greșeală? Și cum dovedește că este aceeași persoană? Dacă este nevoie de notar trebuie sa meargă la un notar unde are domiciliul sau la un notar în zona unde este pământul. Mulțumesc anticipat pentru răspuns. O zi bună

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate parțial eronat Floarea77 Floarea77 Buna ziua! Am un titlu de proprietate pe care este scrisă greșit parcela(ex: adică parcela corecta este 1563/2, dar in titlu scrie 1536/2) dar ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ana-cer ana-cer Buna ziua, as dori sa ma lamuriti, daca se poate, despre modul de completare al unui titlu de proprietate al socrului meu, eliberat in 2002 pe baza Legii ... (vezi toată discuția)
Cumparere teren cand actele proprietarului sunt cu probleme georgianaflorina georgianaflorina Buna ziua. Am gasit pe cineva care vinde un teren. Am ajuns la notar, dar acolo s-a descoperit o greseala pe titlul de proprietate - numele fostului proprietar ... (vezi toată discuția)