avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, ma numesc Doina Ranca si va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, ma numesc Doina Ranca si va rog sa ma lamuriti in ...

Buna ziua, ma numesc Doina Ranca si va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea situatie: am fost parte in contractul de rezervare cu Agentia Christian Tour nr. 764607 incheiat de doamna Claudia Berbec. In urma efectuarii concediului intr-o tara din zona rosie , in urma controlului efectuat de DSP am primit decizia de carantinare nr. 1040060 pentru 14 zile, incepand cu data de 14.08, ceea ce face imposibila plecarea mea in data de 27.08, data prevazuta in contractul de rezervare mentionat mai sus. Precizez ca d-na C.Berbec cea care a incheiat contractul, poate efectua deplasarea, situatie in care agentia mi-a aplicat mie penalizare 100% si mi-a retinut intreaga suma achitata inca de anul trecut. Anexez contractul de rezervare si va rog sa ma lamuriti daca este cazul sa ma adresez ANPC sau instantei. Avand in vedere ca suntem in stare de alerta si din cauze independente de vointa mea nu pot onora rezervarea, mai este ceva de facut pentru a recupera macar o parte din suma de 835 euro platita Agentiei Christian Tour, care cred ca a facut un abuz. Va multumesc anticipat, pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare silita OTILIACOJOCARU OTILIACOJOCARU Ma numesc Cojocaru Otilia,si ma aflu in urmatoarele situatii 1. Din nefericire in urma unei neglijete s-a ajus la o executare silita din slariu la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dalkia claudia_pana claudia_pana Buna dimineata, Ma numesc Pana Claudia, locuiesc in Ploiesti si m-am lovit de urmatoarea problema: Anul trecut (2009), in luna august ni s-a oprit ... (vezi toată discuția)