avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! De 6 luni fiul meu nu mai primește ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! De 6 luni fiul meu nu mai primește pensie alimentara! ...

Bună seara!
De 6 luni fiul meu numai primește pensie alimentara! Care este procedura la politie pt a face plângere penala,către tatăl copilului! (Menționez ca este rău platnic,mai având doua dosare la executor judecătoresc cu ani în urma ,pt neplata unei hotărâri judecătorești și pensie alimentara restanta,din păcate nu are carte de munca în tara și nici proprietăți pe numele lui ).

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 09:07, 10 Septembrie 2021
Cu plăcere!
Plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie. Plângerea o veți semna și o puteți depune la parchet, prin poștă, email sau la sediul Parchetului competent să cerceteze fapta..
Va mulțumesc!
Bună ziua! Am trimis acum aproximativ doua săptămâni, actele cu cererea pt plangere penala prin curier ,cu confirmare de primire ca tre parchetul de pe Langa judecatoria secr 6.
Pana la aceasta data nu am primit nici un nr de inregiatrare sau un semn ca fostul sot a fost contactat cu privire la aceasta situație.
Ce ma sfatuiti, cum pot afla ce sa întâmplat cu actele și cererea trimise.

Va mulțumesc!
Buna ziua ,

Relatiile le obtineti printr-o adresa , trimisa prin e-mail, PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 6, din mun. BUCURESTI.

Dupa inregistrarea plangerii, va este trimisa o adresa , in acest sens.

Ulterior, va puteti interesa de stadiul actelor de cercetare penala.

Solicitarile/petitiile/memoriile pot fi trimise prin e-mail, sau prin scrisoare recomandata.

Ulterior, puteti angaja un aparator, care sa va informeze, in legatura cu etapele procesuale parcurse.

Veti da o declaratie de parte vatamata.

Va puteti constitui parte civile, in cazul in care nu v-ati constituit prin plangerea penala depusa.

Veti putea propune probe, in vederea administrarii.

Orice inscris relevant poate fi trimis prin e-mail (solicitati un raspuns care atesta primirea e-mailului), ori prin scrisoare recomandata.



Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare a minorului Cucoanes daniela Cucoanes daniela Buna ziua.Fostul sot refuza plata pensiei alimentara a minorului desi are un servici stabil.El are de platit din data de 24 noiembrie 2014 decand am introdus ... (vezi toată discuția)
Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului Statescu Statescu Buna seara! As vrea sa stiu daca o plangere impotriva rezolutiei procurorului, poate fi trimisa prim- procurorului prin E-mail. Multumesc mult ! (vezi toată discuția)