Buna seara. Ma numesc Petre si am o intrebare legata de o situație putin mai dificilă. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat se poate de concret. Am cunoscut o fată in urma cu un an de zile si am inceput o relație cu ia apoi ia a inceput sa devina foarte geloasă si de fiecare dată când avea chef de cearta imi strica sau imi spărgea ceva. Ultima dată mia spart masina si am chemat poliția. Sa adeverit dar până în prezent nu ia făcut nimeni nimic. Între timp neam despărțit si a inceput sami creeze conturi de facebook false și vorbea de pe contul meu fals pe celant con aei ca si cum eu ași fi înjurato si amenințato si a postat mereu poze cu mine dezbrăcat cand dormeam pe paginile de socializare. Facebook. In cele din urmă am vazut toate astea si am sesizat poliția spunandumi ca nu au ce sa imi facă ca ei nu au timp de asta ceva. Apoi am făcut si eu o greșeală dupa ce ma scos din minți și am înjurato si am vorbit vulgar cu ia. Între timp sa dus si ia la politie si a sesizat acest lucru si la fel nu au băgat o in seama. In cele din urmă doamna a apelat la echipa acces direct unde a dat si un mic interviu cu fapte mincinoase ale iei si bine inteles cele reale in care am înjurato si am vorbit vulgar cu ia. Cei de la acces direct au sesizat poliția si iau acceptat sa dea declarații bine înțeles cele mincinoase si cu fapta ce am comiso eu cu acele înjurături. Oare ce putere au cei de la acces direct si daca va fi crezuta cu celelalte minciuni. Poliția fiind sesizată de mine in mai multe fapte pe care mi lea comis si la fapta cu masina a fost si criminalistică si au ridicat probe de doveditoare. Amprente sânge si camere de supraveghere. Pot fi tras la raspundere doar pentru faptul că am înjurato si ia sa nu pățească nimic?
Astept raspunsul dumneavoastra si daca doriti sa ma si învățați ce pași trebuie sa urmez