avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract concedii medicale si indemnizatii PFA.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract concedii medicale si indemnizatii PFA.

Contract concedii medicale si indemnizatii PFA.
Am primut un telefon de la casa de asigurari de sanatate Arges in care mi se cerea sa ma prezint sa ridic /complectez noul contract de concedii medicale si idemnizatii (cotract pe care l-am incheiat cu casa de asigurari in 2019 ) pe motiv ca se schimba toate contractele. Asa este? Se reinnoiesc contractele?
Poate nu stiu eu sa interpretez corect legea dar , am inteles ca doar contractele incheiate cu 31 august 2021 se supun schimbarii legii.
Multumesc pt raspuns!
Ultima modificare: Marți, 17 August 2021
denisa-m, utilizator
Cel mai recent răspuns: denisa-m , utilizator 16:36, 17 August 2021
Ma interesa sa aflu daca s-a schimbat baza de calcul lunara pentru cotizatia de 1 %. Maximul cotizatie este de 3 ori valoarea salariului minim brut pe tara?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am nevoie de putin ajutor. sunt insarcinata in luna ... Fotosensibila Fotosensibila Buna ziua. Am nevoie de putin ajutor. Sunt insarcinata in luna a 2-a, sunt angajata si mi-am deschis recent un PFA. In ultimii doi ani o sa am, pana la data ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical de maternitate adrian04s adrian04s Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire in urma depunerii dosarului: Sotia a lucrat in baza CIM 5 ani ( 2005 - AUGUST.2010 ). Ultimul an a fost un contract ... (vezi toată discuția)
Cotizatia cas de ce este obligatorie? onicris onicris Buna ziua! Ma intereseaza ce posibilitate am sa nu mai cotizez la casa de sanatate. Ca angajat , e obligat angajatorul sa opreasca si sa plateasca, e clar. ... (vezi toată discuția)