avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua! Am participat ca cursant la un proiect ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua! Am participat ca cursant la un proiect finantat prin ...

Buna ziua! Am participat ca cursant la un proiect finantat prin fonduri europene. Am semnat un contract in care stipula ca la sfarsitul cursului voi primi o subventie in valoare de x ron . Acum primesc pe grupul de pe watsapp ca nu ne mai da suma x ca au fost mai multi absolventi si ca reduce suma . Se poate modifica asa ceva e legal ?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 15:49, 17 August 2021
Puneți întrebarea la Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene, doar ei sunt în măsură să vă dea un răspuns concret și să vă și ajute, dacă e cazul:
contact.minister@mfe.gov.ro

Detaliați cât mai mult, scrieți tot ce e în contractul pe care l-ați semnat. Sau și mai bine scanați-l și atașați-l mailului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nimeni la ministerul investițiilor europene nu răspunde ... Caraci Caraci Daca nimeni la Ministerul Investițiilor Europene nu răspunde la cele două telefoane și cardul social de 250 nu a fost alimentat din Octombrie 2022,fara ... (vezi toată discuția)
Vodafone cere buletinul pe watsapp si mail Rody5 Rody5 Buna ziua, Am fost contactata de catre 2 fete de la vodafone, in legatura cu o oferta. Nu ma interesa, au insistat si le-am ascultat pana la final. Mi-au ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu contract de munca,urgent!! giulia82 giulia82 buna ziua,azi am primit un act aditional care spune asa ca incepand cu data de 20.10.2009 ,eu nu am primit salariul pe luna trecuta,se poate ca prin acest act ... (vezi toată discuția)