avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare salariu contract de munca,urgent!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare salariu contract de munca,urgent!!

buna ziua,azi am primit un act aditional care spune asa ca incepand cu data de 20.10.2009 ,eu nu am primit salariul pe luna trecuta,se poate ca prin acest act aditional sa imi modifice si salariul pe luna trecuta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:01, 21 Octombrie 2009
Daca ati fi putin mai explicita..........
inteleg ca vi s-a inmanat un act aditional de modificare a contractului de munca (salariul), iar aceasta modificare are efect incepand cu 20.10.2009 cum reiese din actul respectiv - clar - modificarea nu poate sa survina cu o data anterioara deci nu vi se poate modifica salariul pe luna septembrie sau pe luna octombrie pana in data de 20.10.2009.
Pe luna octombrie veti incasa pana in data de 20 o suma aferenta salariului avut deci 13 zile vor fi platite cu salariul anterior, iar restul cu salariul prevazut in actul aditional
1. Un act aditional la CIM se semneaza de ambele parti (angajator si salariat), de comun acord.
2. Daca este semnat numai de angajator, nu este un act valabil si il puteti contesta in instanta de judecata.
Buna seara,
Noi primim toate actele prin mail,m-am uitat inainte de a semna acel act dar nu era semnat de nimeni,acolo unde scrie numele Administratorului nu e semnat,am semnat noi,am scanat acel act si l-am trimis,normal ar trebuii sa primim si noi inapoi acel act in original semnat si de ei,nu?cum se procedeaza?dar pe acel aditional nu trebuia sa scrie si motivul pentru care au scazut salariul?
O seara placuta!
Multumesc.
1. Intrebarile trebuia sa vi le puneti si sa ni le puneti inainte sa semnati.
2. Acum, dupa ce ati semnat, de buna voie, noi ce sa va mai spunem?
3. Daca ajungeti in instanta trebuie sa dovediti ca ati semnat "ca primarul".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogadare functie george angheloiu george angheloiu Buna seara, revin cu noile intamplari de la locul de munca: pe scurt, in martie m-am intors la locul de munca dupa concediul de crestere si ingrijire a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am preluat de câteva luni un nou post în cadrul ... Hellen999 Hellen999 Bună ziua, am preluat de câteva luni un nou post în cadrul aceleiași companii și care conține o mărire de salariu. Ei bine , angajatorul meu mi-a ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca ContSters108986 ContSters108986 pe statutul de plata din luna august am fost trecuta cu jum de norma desi nu am fost anuntata de acest lucru nici verbal si nici in scris abia pe 18 sept am ... (vezi toată discuția)