avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog sa imi oferiti o formulare cat mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog sa imi oferiti o formulare cat mai clara pentru ...

Buna ziua, va rog sa imi oferiti o formulare cat mai clara pentru o conditie in promisiunea de cumparare a unui apartament care sa nu poata fi interpretata.

Vreau sa stipulez ca in cazul in care banca refuza creditarea din cauza neregulilor din actele apartamentului, sa se restituie intregul avans. Ideea e ca in CF-ul apartamentului nu este trecuta a treia camera, cum apare in Releveu. Iar daca banca are ceva impotriva as vrea sa nu pierd banii de avans.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 16:40, 17 August 2021
Buna ziua,

"In situația în care banca nu va acorda promitentului-cumparator creditul, din motive neimputabile acestuia, promitentul-vanzator va restitui avansul în termen de ... zile lucrătoare, calculate de la data la care promitentul-cumparator va prezenta promitentului- vânzător adresa emisă de bancă din care să rezulte faptul că aprobarea creditului nu a fost posibilă."
Multumesc frumos!
Cu placere. Sigur, puteti adapta cum doriti clauza, dar parerea mea este ca e mult mai cuprinzatoare cu „motivele neimputabile promitentului-cumpărător”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire avans antecontract imobil nou carmen1978 carmen1978 In anul 2008 am contractat un apartament cu 2 camere in Brasov cu pretul de 91.500 euro platind un avans de 19.000 euro.In prezent nici o banca nu mai imi ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)
In urma cu 2 luni am dorit sa cumpar un apartament cu doua camere! ... gabriel_gabyyy24@yahoo.com gabriel_gabyyy24@yahoo.com In urma cu 2 luni am dorit sa cumpar un apartament cu doua camere! Acesta in releveu ( copie pusa la dispozitie de proprietar) apare scris ,, garsoniera ... (vezi toată discuția)