avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ma pot pensiona anticipat? Sunt femeie, am varsta de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ma pot pensiona anticipat? Sunt femeie, am varsta de 56 de ani si 6 luni si am o vechime in munca de ...

Am varsta de 56 de ani si 6 luni si am o vechime in munca de 31 de ani la care se adauga 5 ani de facultate.
Cum pot sa ma pensionez anticipat si ce penalizare voi avea?

multumesc,
Irina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 18 August 2021
Multumesc mult pentru raspunsul rapid.
Irina
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista niciun text de lege care se refera la cumpararea de vechime in munca.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Variante posibile pentru iesirea in pensie iosanescu iosanescu Buna ziua, Sunt nascuta in 1965/04/03 (52 ani) am 36 ani lucrati / contributia aferenta la Casa de pensii. Va rog sa imi spuneti conform legii actuale ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare MuresanCamelia MuresanCamelia Am 49 de ani,31 ani de munca din care : 6 ani,6 luni si 15 zile lucrati in grupa I de munca.La ce varsta ma pot pensiona? (vezi toată discuția)
mama mea are 58 de ani si aproximativ 32 de ani de munca. ar ... Petrean Petrean Mama mea are 58 de ani si aproximativ 32 de ani de munca. Ar putea cumpăra restul de vechime în muncă, astfel încât să iasă în pensie anticipată sau ... (vezi toată discuția)