avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am o intrebare: am de plata la ANAF 270.000 ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am o intrebare: am de plata la ANAF 270.000 lei, decizia ...

Buna ziua. Am o intrebare: am de plata la ANAF 270.000 lei, decizia finala pentru plata acestei sume a fost data in noiembrie 2019. Nu am platit nimic, nu sunt angajata, insa sotul meu este angajat. Mi-a spun un prieten ca stie din sursa sigura ca dupa doi ani, daca eu nu fac nici o plata si nu ma angajez, o sa-i vina sotului meu poprire pe conturi si pe salariu. Este adevarar? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 19 August 2021
ce reprezinta datoria ?
Bunuri aveti ?
Buna ziua,
Datoria reprezinta sume datorate catre fisc( impozit pe venit, datorii impozite salariale catre stat etc) de la o firma la care eu am fost administrator, insa de care se ocupa cumnatul meu. Nici eu, nici sotul meu, nu avem bunuri de nici o natura. Stam la parintii mei si sotul este singurul angajat.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
alinaeu123, utilizator
Sotul dvs nu raspunde pt datoriile dvs.
Dupa ce parintii dvs nu vor mai fi, dvs sunteti mostenitoare si veti ramane fara partea mostenita, asta daca pana atunci, nu intervine prescriptia pt acea datorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii înainte de căsătorie: poate fi urmărit doar soțul care are probleme sau vor fi amândoi în aceeași situație? Biai Biai Buna ziua, dacă sotul a avut o problemă cu cei de la orange in 2014 si in 2016 firma de telefonie a cesionat dosarul firmei de recuperări getback, el poate ... (vezi toată discuția)
Dubla cesionare/creanta-la administratia financiara bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a citi randurile de mai jos: Am un Srl o agentie de publicitate, un furnizor a dus toate facturile restante la ... (vezi toată discuția)
Rate la banca stancu_sergiu stancu_sergiu in 2008 am facut impreuna cu sotia un credit de nevoi personale la banca pe care l-am platit cam un an, si am renuntat deoarece ca tot s-a marit rata si nu am ... (vezi toată discuția)