avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare conditionata.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare conditionata.

Buna ziua. O persoana condamnata in 2020 la 7 ani de inchisoare si plata a 10000 de euro daune morale, care a implinit 60 de ani in 2021 ce sanse are la eliberare conditionata in 2023 daca nu achita deloc daunele morale? Va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Sa depuna diligente sa platesca cat are posibilitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

, bună ziua! am o nelămurire legată de executarea silită ... adrian@13 adrian@13 Bună ziua! Am o nelămurire legată de executarea silită a unei sume de bani . Prin hotarare definitivă și irevocabilă, o persoană X a fost condamnată ... (vezi toată discuția)
Daune pentru inchisoare facuta pe nedrept bobycata bobycata Buna seara , in anul 2010 am fost condamnat la inchisoare cu executare la 2 ani jumatate , in timpul recursului am reusit sa plec din tara . In sfarsit , in ... (vezi toată discuția)
Cum poate paratul sa plateasca daunele morale daca acesta este in inchisoare? Meea1980 Meea1980 Buna ziua, Fratele meu a fost reclamant intr-un proces ce s-a terminat acum un an.Procesul s-a finalizat cu condamnarea paratilor (primul a primit 5 ani si ... (vezi toată discuția)