avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Cum procedez dacă suspectez că plătesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Cum procedez dacă suspectez că plătesc mai multă ...

Bună ziua! Cum procedez dacă suspectez că plătesc mai multă apă decât înregistrează apometrul radio? În evidența asociației de proprietari figurez cu 13,926 mc la sfârșitul lunii iulie, apometrul din casă indică 14,437, iar la calculul plății de când s-a montat apometrul rezultă un consum de 14,52 mc. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: giullianna , utilizator 17:51, 27 Ianuarie 2022
Buna ziua.
La asociatie exista firme agreate prin care se verifica/schimba apometrul. O data la 2,3 ani se face aceasta verificare.
Intocmiti un proces-verbal prin care se stabileste consumul la momentul verificarii/schimbarii si eventualele probleme intervenite ca urmare a acestei verificari.
Trebuie sa platiti si diferenta dintre suma contorilor si apometrul (oficial) de bransament. Care se repartizeaza conform legii de catre asociatie, pe numar persoane.
Am apometru radio.
Nu are nici o importanta.
Și atunci care mai este scopul apometrelor radio dacă tot trebuie să plătești diferența dintre suma contorilor si apometrul (oficial) de bransament?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in conditiile in care, intr-un condominiu, majoritatea ... dirina2 dirina2 Buna ziua. In conditiile in care, intr-un condominiu, majoritatea apartamentelor au apometre cu citire radio (acestea fiind de tip B+), iar o parte dintre ... (vezi toată discuția)
Pierderi apa Ionuț. Ionuț. Locuiesc intr-un bloc nou si deja sunt pierderi de apa...am inteles ca este vorba de clasa contuarelor....cat este diferența de la clasa \"A\" la clasa \"C\" ... (vezi toată discuția)
Rezolvare situatie - diferențe mari între apometrul de scară și suma indecșilor din apartamente elvirazaharia elvirazaharia Buna ziua! Locuiesc intr-o asociatie de proprietari cu mai multe scari de bloc si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la citirea apometrului de scara (cu 19 ... (vezi toată discuția)