avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme pensie alimentara!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme pensie alimentara!

Buna seara comunitate!
1. Daca parintele are declarat ca trebuie sa-mi plateasca pensia alimentara 300 de ron, iar el ofera 500 de ron, diferenta de 200 de ron se cumuleaza pentru lunile in care nu trimite?
2. Daca acesta plateste o luna da, una nu, 500 de ron pensia alimentara, se poate face ceva in acest sens?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 00:15, 19 August 2021
Plata sumei mai mare de 300 lei se poate considfera un avans ptr lunile următoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara platita cu intarziere roolly roolly Buna ziua, In cazul in care tatal nu plateste la timp pensia alimentara stabilita in hotarare (la 200 lei in 2005), dar in lunile anterioare a platit ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara DavidBaciu DavidBaciu Buna ziua, la varsta de 13 ani parintii mei au divortat iar tatal meu a fost nevoit sa imi plateasca o pensie alimentara de circa 680 RON. La varsta de 18 ... (vezi toată discuția)
Speta pensie alimentara mancipri mancipri in luna aprilie 2009 mama minorului face plangere la parchet pentru abandon de familie ( tatal nu a platit pensia alimentara pentru minor timp de 10 ani ) . ... (vezi toată discuția)