avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua va rog sa ne lamuriti care departament ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua va rog sa ne lamuriti care departament trebuie sa completeze ...

Buna ziua
va rog sa ne lamuriti care departament trebuie sa completeze DOSARUL MEDICAL la angajare.
Departamentul Resurse Umane sustine ca trebuie completat de Serviciul Intern de Prevenire si Protectie , iar acestia sustin ca este o faza a procesului de angajare si trebuie completat de catre Departamentul Resurse Umane.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 19 August 2021
Intr-adevar, este o faza a procesului de angajare si trebuie completat de catre SSM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cine aproba, cine intocmeste si cine verifica anexa in domeniul SSM si PSI dintr-o fisa a postului? Din ce stiu eu(nu stiu ... (vezi toată discuția)
Cine solicita examenul medical la angajare și completează fișa la angajare, biroul resurse umane sau lucrătorul desemnat în cadrul ssm? ssmpsi ssmpsi Ce sarcini legate de întocmirea documentelor ii revin lucrătorului desemnat în cadrul unei angajari . Cine solicita examenul medical și completează fișa ... (vezi toată discuția)
Atributii suplimentare salariat roflorin roflorin Speta este urmatoarea: Angajatorul emite decizie ptr ca angajatul sa se ocupe si de SSM(de exemplu) in cadrul firmei. In urma deciziei, departamentul de ... (vezi toată discuția)