avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, ma confrun cu o problema la care incerc sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, ma confrun cu o problema la care incerc sa gasesc ...

Buna ziua, ma confrun cu o problema la care incerc sa gasesc solutii, am achizitonat recent un teren pe care doresc sa construiesc o casa, am fost la primarie sa depun pentru certificat de urbanism si surpriza primariul nu doreste sa imi aprobe certificatul de urbanism pana nu ii dau o declaratie notariala ca sunt de acord cu actualizarea si modificarea cadastrului si limitele de suprafete. Explicatia, doreste sa constiuasca un drum in spatele terenului si spune ca cadastrul terenului se va suprapune cu cadastrul drumului care vrea sa il construiasca. Ca si specificatii a terenului 22 ml deschidere din acestea doreste 2.5 metri din lungimea terenului cu aproximatie 55 de mp . Doresc sa stiu daca exista o lege in sensul ca primaria trebuie sa ma despagubeasca. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 19 August 2021
Circia.Daniel, utilizator

Alte discuții în legătură

Teren intravilan fara drum de acces elena_ploiesti elena_ploiesti Buna ziua, Sunt in situatia in care Primaria B. sa elibereze tituri de proprietate pe terenurile detinute de bunicii-parintii mei de peste 40 ani si as ... (vezi toată discuția)
Lntrebare suprafata necesara constructie casa catalintl catalintl Buna ziua. Am cumparat si eu un teren de 170 metri patrati, sun interesat daca am voie sa construiesc pe el o casa. Cata suprafata de constructie am voie sa ... (vezi toată discuția)
Nu mi se elibereaza certificat de urbanism Pop D Pop D Buna ziua! Mentionez faptul ca in data de 18.12.2017 am depus la primarie documentatia pt eliberarea unui CU pt o casa p+m. Accesul la parcela care are 576 m2 ... (vezi toată discuția)