avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In luna spetembrie 2020 am vandut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In luna spetembrie 2020 am vandut un autoturism cu ...

Buna ziua!
In luna spetembrie 2020 am vandut un autoturism cu toate formele legale in regula. Respectivul nu a transcris-o in termen de 90 zile cum prevede legea si m-am trezit cu 7 amenzi treceri pod Fetesti-Cernavoda pe care le-am platit pentru a nu avea probleme. Acum doresc sa-mi recuperez banii si as dori sa ma indrumati impotriva cui sa ma indrept: impotriva celui caruia i-am vandut autoturismul si nu si-a indeplinit obligatiile legale sau impotriva Primariei care nu si-a indeplinit atributiile, conform ordonantei nr.14/2017, de a nu instiinta organul de inmatriculare in termen de 5 zile lucratoare despre instrainarea autovehiculului, fapt ce a cauzat sanctionarea mea?
Ultima modificare: Joi, 19 August 2021
bacyta, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestare in instanta a pvcc trecere peaj Nik90 Nik90 Buna ziua! De cateva luni ma confrunt cu o situatie frustranta. Mi-am vandut autoturismul-prorietate personala-cu forme legale, respectiv cu act de vanzare ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie si eliberare certificat de grefa Nik90 Nik90 Buna seara, Va scriu aceste randuri in speranta ca cineva sa ma ajute cu un sfat juridic. Anul trecut mi-am vandut masina conform cu reglementarile legale in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o speta sa-i zic asa. am vandut un autoturism ... bacyta bacyta Buna ziua! Am si eu o speta sa-i zic asa. Am vandut un autoturism cu acte in regula, dar respectivul nu a transcris-o pe numele dumnealui. Acum imi vin amenzi ... (vezi toată discuția)