avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telekom

Buna ziua! As dori sa stiu si eu, cum imi pot opri abonamentul , sa ma retrag din aceasta retea. Luna viitoare este ultima luna, din acest contract de 2 ani. Cum trebuie sa procedez? Incerc de cateva zile sa iau legatura telefonic cu cineva de la telekom, dar sunt pusa in asteptare si atat.
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 17:58, 22 August 2021
Buna ziua, formulati o cerere scrisa si o depuneti la cel mai apropiat punct de lucru Telekom. Sunt obligati sa va dea numar de inregistrare si sa va si raspunda in 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi primite pentru un abonament care trebuia sa fie anulat mi19765 mi19765 Buna ziua, La inceputul anului am luat o cartela cu numar si un fel de abonament atasat de la Telekom. Aveau o promotie conform careia pot incerca gratuit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)