avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am vârsta de 63 ani şi am ieşit la pensie. Vechimea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am vârsta de 63 ani şi am ieşit la pensie. Vechimea o am de ...

Am vârsta de 63 ani şi am ieşit la pensie. Vechimea o am de 39 de ani la care se adaugă 3 ani si 9 luni pentru anii lucraţi în condiţii speciale. Am lucrat la firme cu capital majoritar de stat, dar nu am fost bugetar. Întrebarea mea este dacă mă pot angaja în învăţământ cu contract, nu la plata cu ora, păstrând în acelaţi timp şi pensia. Mulţimesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 22 August 2021
Puteti cumula pensia cu salariul, in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cumula pensia pentru vechime integrala cu venituri(salariu) ... freeanifer freeanifer Pot cumula pensia pentru vechime integrala cu venituri(salariu) de la o insitutie publica ? Multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua! Între anii 1993-1996 am absolvit colegiul universitar ... IoanaFlorin IoanaFlorin Bună ziua! Între anii 1993-1996 am absolvit Colegiul Universitar Tehnic, profil Electronică, cu diploma de licență. În această perioadă nu am lucrat. ... (vezi toată discuția)
Stagiu potential pensie de invaliditate militara legea 223/2015 modificata prin oug nr. 57/2015 dmoni dmoni Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti daca se acorda stagiu potential pentru pentru invaliditate in baza Legii nr. 223/2015 modificata si completata de ... (vezi toată discuția)