avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot cumula pensia pentru vechime integrala cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot cumula pensia pentru vechime integrala cu venituri(salariu) ...

Pot cumula pensia pentru vechime integrala cu venituri(salariu) de la o insitutie publica ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 1 Septembrie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In prezent, puteti ... dar in viitor nu se va sti sigur.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos !
Nu este ilegal, sper deocamdata, dar este totalmente IMORAL.

Pentru toti noi astia, care lucram in privat, pt a plati pensii si salarii pt restul bugetarilor, e o jignire enorma o asemenea intrebare...

E on topic asa ????
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2021
Lăzăruţiu Lucian, Avocat
omul a lucrat in privat si a contribuit la fondul de pensii, a iesit de drept la pensie, acum se angajeaza la stat, ce vi se pare asa imoral ?
Mie nu mi se pare nici daca ar fi lucrat la stat si ar fi iesit la limita de varsta.
gi-jane2, moderator
Daca mai continuati cu astfel de mesaje , atunci o astfel de atitudine duce la ştergerea mesajului și poate atrage avertizarea utilizatorului sau chiar banarea temporară / permanentă.
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cerere concediu fara plata la care nu am primit raspuns scris Azal3ea Azal3ea Am facut cerere pentru concediu fara plata si mi s-a spus ca voi primi raspuns in cateva zile. Nu am primit raspuns la acea cerere , dar am fost luata in ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu raluka_ioa raluka_ioa Buna ziua, Pot incheia un cim cu timp partial unei persoane care a iesit la pensie? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt bugetar, daca ma pensionez mai am voie sa lucrez ... lucadominic lucadominic buna seara, sunt bugetar, daca ma pensionez mai am voie sa lucrez la stat? (vezi toată discuția)