avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot cumula pensia pentru vechime integrala cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot cumula pensia pentru vechime integrala cu venituri(salariu) ...

Pot cumula pensia pentru vechime integrala cu venituri(salariu) de la o insitutie publica ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 1 Septembrie 2021
Nu a specificat ca a lucrat in privat.

Mie nu mi se pare nici daca ar fi lucrat la stat si ar fi iesit la limita de varsta.

Mie da.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Indiferent unde ar fi lucrat ,in prezent, poate cumula pensia cu salariul, fie in sectorul bugetar, fie in privat ... despre a fi imoral sau nu , acesta nu este subiectul acestui topic.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere concediu fara plata la care nu am primit raspuns scris Azal3ea Azal3ea Am facut cerere pentru concediu fara plata si mi s-a spus ca voi primi raspuns in cateva zile. Nu am primit raspuns la acea cerere , dar am fost luata in ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu raluka_ioa raluka_ioa Buna ziua, Pot incheia un cim cu timp partial unei persoane care a iesit la pensie? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt bugetar, daca ma pensionez mai am voie sa lucrez ... lucadominic lucadominic buna seara, sunt bugetar, daca ma pensionez mai am voie sa lucrez la stat? (vezi toată discuția)