avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj, sulta parte? Mama a achizitionat un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj, sulta parte? Mama a achizitionat un apartament, la a doua casatorie. ...

Succesiune
Mama a achizitionat un apartament, la a doua casatorie. Acesta a fost cumparat din banii proveniti din partajul cu tatal meu, dar, o suma, minora dealtfel, apare in contract ca fiind in comun cu al doilea. A divortat de acesta si vrea sa-i plateasca partea, ca sa poata vinde apartamentul, dar nu stie unde sa-l gaseasca, pentru ca a lucrat toata viata prin diferite tari, nu mai stie nimic de el. Ce poate sa intreprinda in acest sens, ca sa poata dispune de bunul ei?
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:14, 22 August 2021
Sa ceara partajul in instanta, sa i se atribuie casa si sa ii dea sulta fostului. Cere sa il citeze pe fost prin mica publicitate. Aveti nevoie de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu forta Cristina_Cioran Cristina_Cioran Buna ziua. Mama mea ar dori sa divorteze de tatal meu, dar este speriata tare de partaj. De 7 ani este plecata in Italia unde lucreaza cu forme legale. ... (vezi toată discuția)
Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)
Partaj nonapap nonapap Buna seara! In cazul unui divort, dupa 15 ani de casatorie in timpul caruia sotii au achizitionat un apartament cu trei camere, cum se face partajul? Mentionez ... (vezi toată discuția)