avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CMR - Scrisoare de transport As avea o întrebare în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CMR - Scrisoare de transport As avea o întrebare în legătură cu scrisoarea de transport ...

As avea o întrebare în legătură cu scrisoarea de transport CMR
Pt transport rutier de mărfuri intern ( la contract ) am obligativitatea de a avea pe lângă actul de însoțire a mărfii si scrisoarea de transport CMR - ȚINÂND cont ca nici beneficiarul si nici expeditorul nu îmi cere acest document - fac referire la un control în trafic
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 16:15, 21 Septembrie 2021
Scrisoarea CMR este doar pt curse internationale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cmr ARIANA_2007 ARIANA_2007 Cine raspunde de necompletarea corecta a CMR-ului? Ce amenda poate primi cel care primeste o marfa (venita din Ue) al carui CMR este completat incorect? (vezi toată discuția)
Cmr Adeee3 Adeee3 Buna ziua! Ma ajutati cu niste explicatii? Din 2012 am auzit ca CMR-ul se foloseste si pe plan intern nu doar international, deci inlocuieste foaia de ... (vezi toată discuția)
Document de transport aartist aartist Buna-ziua, Pentru un transport rutier de marfuri contractul reprezinta documentul de transport? (vezi toată discuția)