avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... taxa auto 2010 pentru persoanele cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

taxa auto 2010 pentru persoanele cu handicap

am o matusa cu handicap grav(nu umbla nu vede)si necesita masina la scara deoarece trebuie dusa frecvent la medic.as dori sa stiu daca pot inmatricula o masina p numele ei fara sa platesc taxa de prima inmatriculare.astept ajutor cu indicatii ca nu stiu c trebuie sa fac si unde sa merg
Cel mai recent răspuns: carmolau , utilizator 22:01, 17 Ianuarie 2010
nu se poate..
pentru a beneficia de scutire, persoana cu handicap trebuie sa detina permis de conducere iar in cartea de identitate a masinii de la RAR trebuie mentionat faptul ca masina are dotari speciale pentru a putea fi condua de persoana cu handicap...e vorba de handicap fizic grav sau accentuat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire la prima taxa auto luci.brasoveanu luci.brasoveanu sotia mea are handicap gradul 1 accentuat, nu are permis de conducere deocamdata, poate beneficia de scutire ? (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina second-hand persoana cu handicap grav jetli jetli buna ziua! sunt persoana cu handicap grav si doresc sa achizitionez o masina second-hand din germania. am gasit niste masini modificate pentru persoane cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare only_me only_me Am cumparat o masina din Franta, inmatriculata 2005. Sotul meu este cu handicap de gradul II grav. Mentionez ca nu este handicap locomotor. Am vreo reducere ... (vezi toată discuția)