avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire la prima taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire la prima taxa auto

sotia mea are handicap gradul 1 accentuat, nu are permis de conducere deocamdata, poate beneficia de scutire ?
Cel mai recent răspuns: carmolau , utilizator 19:22, 8 Martie 2010
Nu. Scutirea se acorda pentru inmatricularea unui autovehicul de catre o persoana cu handicap grav sau accentuat, care are permis de conducere si masina sa aibe dotari speciale pentru a putea fi condusa de persoana respectiva (RAR-ul va inscrie in cartea de identitate o mentiune referitoate la dotarile speciale ale autovehicului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010 pentru persoanele cu handicap razvanpaul razvanpaul am o matusa cu handicap grav(nu umbla nu vede)si necesita masina la scara deoarece trebuie dusa frecvent la medic.as dori sa stiu daca pot inmatricula o masina ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto pt persoana cu handicap mosuxl mosuxl Buna ziua, Astazi am fost la 4 institutii ale statului ( RAR, TREZORERIE,ANAF,TAXE SI IMPOZITE ) – niciunde nu am reusit sa aflu informatiile ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa de mediu tapa2 tapa2 Am un băieţel de 5 ani cu grad de handicap grav. Dorim să cumpărăm un autoturism adus din Germania şi aş vrea să ştiu dacă putem beneficia de ... (vezi toată discuția)