avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Sunt pensionat medical cu grad de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Sunt pensionat medical cu grad de invaliditate si ...

Buna ziua. Sunt pensionat medical cu grad de invaliditate si anul viitor implinesc varsta de 65 de ani si voi iesi la pensie pentru limita de varsta. Ca documente imi trbuie pentru a le prezenta la casa de pensii? Mentionez ca toata vechimea o am trecuta pe cartea de munca dupa care am depus o copie xerox in momentul pensionarii medicale. Mai trebuie sa duc adeverinta de la locurile de munca? Locurile de munca sunt trecute in cartea de munca. Mai imi trebuie si alte acte si daca da.ce fel de acte? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate magnifiq magnifiq Buna ziua! am si eu o intrebare: Tatal meu este pensionat pe caz de boala de grad I incepand din SEP 2009,la data ivirii bolii avea cotizati 33 de ani din ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pityika pityika Urmeaza sa ma pensionez pe caz de boala . Barbat 58 ani Vechime 37 ani 4 luni Salar 750 Ron Sporuri 25 % vechime ... (vezi toată discuția)
Pensionare definitivă persoane cu handicap iovagheorghe iovagheorghe Buna ziua,sunt pensionat medical gradul 2 de handicap pe care l-am dobândit în anul 1988. Am o vechime in munca de 21 de ani , varsta de 62 de ani, si am ... (vezi toată discuția)