avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creante prescrise kruk romania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creante prescrise kruk romania

Am avut niste credite acum multi ani la anumite institutii financiare, creditele au fost cesionate catre kruk, si de cateva saptamani am inceput sa primesc telefoane de la ei. E vorba de 2 datorii cesionate catre dumnealor( conform conversatiei telefonice) pentru rezolvare amiabila. Mentionez ca ratele la respectivele creante nu au mai fost platite de aproximativ 10 ani, instiintari de la dumnealor nu am mai primit de mai bine de 5 ani la adresa de corespondenta(eu de mai bine de 11 ani am plecat din Romania).
As dori sa stiu daca se poate face ceva in legatura cu aceste creante(procedura de prescriptie a creantelor mai vechi de 3 ani),precum si de costurile aferente respectivelor proceduri.
Va multumesc, astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:15, 25 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
deocamdata nu aveti nimic de facut, decat sa ii ignorati pe astia. Doar daca va treziti in executare silita, abia atunci aveti ce face, veti face contestatie la executare intermen de 15 zile si veti invoca prescriptia.
Probabil s-a prescris.
Apelati la avocat și se va rezolva.
O sa va plătească și avocatul daca câștigați procesul.
Din câte am văzut fac plata imediat ce le ceri banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Credit prescris molitrix molitrix Buna ziua, In urma cu aproximativ 7 ani am contractat un imprumut bancar in valoare de 5000euro pentru o terta persoana iar respectiva de 4 ani nu a mai ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie din 2007 mircea_av mircea_av Buna ,va rog sa m-a szcuzati ca revin la un subiect diascutat mai demult,in 2007 am avut un contract cu romtelecomul ,care mi-l-a inchis pentru neplata, si ... (vezi toată discuția)