avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutari! Întreb pentru o ruda de a mea , a fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutari! Întreb pentru o ruda de a mea , a fost depistat in ...

Salutari! Întreb pentru o ruda de a mea , a fost depistat in trafic fără a poseda permis pentru nicio categorie , și cu o alcoolemie de 1.60 in sânge , sa nu mai zic ca masina nu avea ITP si RCA (dacă e necesar). Ce sentința poate primii dacă a mai avut antecedente penale in urma cu 30 de ani , care nu au legătura cu regimul rutier , ulterior in 2007 si-a făcut reabilitarea.
Individualizarea pedepsei se face în funcție de circumstanțele reale și personale. Angajati-va avocat specializat și stabiliți împreună strategia apărării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod rutier leemarta leemarta Buna seara, daca am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 1.60 la mie, am vre-o sansa sa scap fara condamnare ? (vezi toată discuția)
Pentru alcoolemie 0.82% și 1, 1% în sange, pedeapsa... victoriatofan victoriatofan Pentru alcoolemie la volan 0,82% și 1,1% în sânge, care poare fi măsura la proces? (vezi toată discuția)
Condus la volan sub influenta canabisului. AlexandruBragadiru AlexandruBragadiru Buna ziua, în data de 01.07.2021 am fost oprit de un filtru de politie, în urma căreia am fost depistat cu consum de Cannabis pozitiv. Am recunoscut ca, ... (vezi toată discuția)