avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! Acum 14 zile am depus dosarul în vederea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! Acum 14 zile am depus dosarul în vederea înscrierii ...

Bună ziua! Acum 14 zile am depus dosarul în vederea înscrierii unui moped la Primăria Sectorului 5. La momentul depunerii actelor mi s-a spus că voi intra în legalitate în exploatarea vehicolului între 7 și 10 zile calendaristice. Având în vedere că scopul achiziției acestui vehicol este exploatarea lui printr-un serviciu de curierat online, iar eu pierd bani în toată această perioadă, doresc să vă întreb dacă, și care, ar fi demersurile legale pentru recuperarea pierderii aduse de această birocrație găunoasă. Vă mulțumesc! Cu stimă, Andrei Anghel
Cel mai recent răspuns: Vladut2014 , utilizator 20:01, 25 August 2021
Bună ziua,

Dacă nu s-au respectat termenele legale și demonstrați pierderile suferite puteți formula acțiune pentru recuperarea acestora.
Modalitatea de realizare a demersurilor necesare pentru recuperarea pierderilor va fi stabilită de avocatul pe care îl veți contacta.
Vă mulțumesc pentru răspuns!

Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garanție și services Leordasu Leordasu Bună ziua, Am urmatoarea problemă: in luna aprilie am achiziționat online o motocoasă care am trimis-o în service pe 12 iunie și pe 22 iunie am ... (vezi toată discuția)
Recuperare depozit în bani de la un cămin pentru vârstnici: deși tatăl meu a decedat înainte de a se consuma toți banii, nu reușesc să intru în posesia lor. ce demersuri aș putea face? AlinaSOICA AlinaSOICA Bună ziua, Tatăl meu a fost cazat la un cămin de bătrâni. A suferit un AVC care i-a distrus 75%din creier lăsându-l cu partea stânga paralizata în ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite buna ziua, am comandat un produs online. produsul ... zsoli71 zsoli71 Recuperare debite Buna ziua, Am comandat un produs online. Produsul l-am returnat in termenul legal de 14 zile de la data primirii produsului. Returul a ... (vezi toată discuția)