avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am primit un referat de la un sef ierarhic pentruca nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am primit un referat de la un sef ierarhic pentruca nu am respectat ...

am primit un referat de la un sef ierarhic pentruca nu am respectat o dispozitie a directorului care nu cadreza cu fisa postului,mai exact i sa cerut sa faca acest referat, am probe...cat de legal e asta?
In referat ce scrie ? Detaliati mai mult si cu inteles.
Bună ziua,

Un astfel de referat poate sta la baza unei sancționări disciplinare.
Dacă în referat sunt reținute împrejurări de fapt nereale vă recomand luați legătura cu un avocat pentru a formula un punct de vedere prin care să-i denunțati conținutul și astfel poate evitați o cercetare disciplinară.
Altfel, așteptați să vedeți dacă sunteți sancționați în baza acestuia și, ulterior, să contestați în instanță decizia de sancționare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat sanctionare disciplinara ContSters172400 ContSters172400 Buna ziua, Am o dilema: ce trebuie sa scriu in referatul de sanctionare a unui salariat care intarzie zilnic la orele de program, se cearta cu toata lumea, nu ... (vezi toată discuția)
Referat sanctiune disciplinara bogdan30ro bogdan30ro Va rog, ajutati-ma cu un sfat. Am un sef care a fost jignit de un salariat. Seful a venit la mine si mi-a zis ca, pentru al sanctiona, trebuie sa-i fac un ... (vezi toată discuția)
Avertisment disciplinar scris Niko1851 Niko1851 Buna ziua. Poate fi emis in mod corect legal un avertisment disciplinar scris ca urmare a : 1. intocmirii unei sesizari de catre seful ierarhic , fara a fi ... (vezi toată discuția)