avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua! In martie 2021 mi am facut cont pe un site ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua! In martie 2021 mi am facut cont pe un site de dating, ...

Buna ziua! In martie 2021 mi am facut cont pe un site de dating, am platit o luna abonament premium si dupa aceasta luna au incercat sa mi sciata bani din cont ca si cum as avea înțelegere contract permanent (eu am blocat tranzactiile online cu ei) si acum imi vin mailuti cu formulare sa recunosc datoria 245 ron reprezentand contravaloarea abonamentului, sa bifez ca imi iau angajamentul sa platesc si modul de plata (rate, transfer)... Mai nou mailul transmite ca prima plata a indeplinit 2 filtre(accept plata si acceptul bancii penttu plata)... E o farsa sau pot intra in instanta sau recuperare creante cu asa ceva? Va mulțumesc! Emil
Cel mai recent răspuns: insatiable , utilizator 15:24, 26 August 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Va recomand sa folositi functia de CAUTARE de pe forum (cautati "dating" ), sunt mai multe persoane in situatia dvs si au primit diferite raspunsuri / sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Buna, în aceasta situație cui trebuie sa ma adresez? mulțumesc. Pop Claudiu Pop Claudiu www.academicsingles.ro Plată nereușită cu următoarea adresă IP: 82.137.14.82 be2 S.à.r.l. / www.academicsingles.ro Numărul cazului: ... (vezi toată discuția)
Ajutor juridic Filip Bănulescu Filip Bănulescu Am accesat singles 50 și am platit un abonament premium cu un card visa , după o lună am fost anunțat printr-un mail că deoarece nu erau fonduri nu au ... (vezi toată discuția)