avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Predau engleza în cadrul unei scoli online, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Predau engleza în cadrul unei scoli online, contractor independent.

Predau engleza în cadrul unei scoli online, contractor independent. Nu am studii superioare, doar certificat TEFL.
Ce declarație trebuie să completez pentru impozitul pe venit? Unde mă încadrez? Ar trebui să am un PFA?
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Valentin Flueraru , Avocat 19:16, 25 August 2021
Bună ziua,

Pentru desfășurarea oricărei activități comerciale trebuie să vă autorizați în una dintre formele prevăzute de lege. Obligațiile de plată către bugetul de stat se stabilesc în funcție de forma pe care o alegeți pentru desfășurarea activității.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - sala de forta baubau12345 baubau12345 Ce trebuie facut pentru a devenii persoana fizica autorizata? (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la declaratia unica unutilizator1234 unutilizator1234 Buna ziua. Am reusit sa imi fac cont pe Spatiu Privat Virtual pe site-ul ANAF, iar acum vreau sa completez Declaratia Unica in format electronic si sa o ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa pt activitati in domeniul invatamintului?! irinap06 irinap06 Vreau sa desfasor o activitate in domeniul invatamintului privat, mai precis sa predau limbi straine la adulti. Atat codul vechi, cit si cel nou prevad astfel ... (vezi toată discuția)