1.am functia de director deci contract pe perioada nedet si doresc sa cunosc care sunt pasii unei restructurari ca sa pot controla situatia , sa stiu ce drepturi am si daca pot sa fac ceva in acest sens.deja s a procedat la restructurarea postului meu dar nu am f anuntata oficial .s-a trimis la itm o scriosare prin care anunta restructurarea mea si daca se stie de un post d la alti angajatori?? as ceva n am auzit!! e normal?? asa e procedura ??
daca sunteti amabili sa mi spuneti care sunt obligatiile lui in acest demers !!dar obligatiile si drepturile mele !!
mi s-a sugerat mai agresiv prin retinerea a jumatati din salariu pe motiv ca nu s bani si nu au platit impozitele la salarii si vor sa mi dau demisia iar eu am refuzat!! !! lucrez de 10 ani si am adus m m bani, in conditii de stress si abuzuri .
reprezint vanzari directe si deci ma lupt ptr contracte care se fac dar nu asa m si des dar am adus si pot demonstra ca m am ocupat de ele si inca am in lucru .
noi oferim si service iar cei din acest departament li se rezilieaza contractele ramanand unul in somaj tehnic dar are si colaborator pf .Uzeaza de aceste aspect ca sa trec pfa insa eu sunt mereu in gat datorita prieteniilor din firma si astfel imi e teama sa fac un asa contract fara macar o garantie de 3 luni ,ptr a ma anunta daca nu mai doreste sa colaboreze la un moment dat !! sa anunte!!a refuzat cu urlete si tipete!!
am un contract care imi apartine si care se instaleaza in luna martie , aprilie altul in septembrie iar pe mine ma obliga sa plec ca nu ma mai poate tine dpdv financiar. nu mi-a oferit alt post alt salariu ci doreste sa ma fac pfa !! direct fara comentarii.
nu mi-a oferit decat verbal o colaborare !! in rest nimik altceva!!
3.banuiesc ca doreste sa retina doar omul pe service ptr ca are contracte in acest sens. doresc sa stiu daca contractele de service il obliga sa nu inchida firma sau poate sa o falimenteze?
4 daca a falimentat firma voluntar , ptr ca a f multi pasi in acest sens este tras la raspundere ?
5. daca ma opun restructurarii am castig de cauza? si cum pot sa o fac?
multumesc f mult. va doresc un an mai bun!!
faceti tot posibilul sa intrati in posesia deciziei dv. de concediere
se poate contesta la tribunalul din jud. in care va aveti domiciliul!
retinerea din salariu poate fii nelegala!
stimat domn,
va multumesc .
intai de toate am zarit scrisoare in calculator la contab si fireste am luat o.
av a venit si m-a intreb daca ma voi intelege cu dir gen sau nu?
dir gen a urlat ca n a trimis p nimeni si asa am scotocit un pik.
se face ca vrea sa se inteleaga cu mine dar am aflat ca insasi inspectorul care face protectia i s a reziliat contrcatul si i s a comunicat de cotab ca pana la 15 ian numai e nimeni in firma!! deci nu mi propune lat contract sau colaborare cred ca suspenda avtiv firmei. oare poate? ca are de facut service-uri ? are contracte inchise in acest sens !!
cu stima
daniela r
multumesc ptr raspuns. i-am dat in judecata si actionand rapid am castigat!.
ceea ce doresc tuturor: putina barfa si reactii la " intimidari' pe masura!
justitia si indeplineste misiunea excelent, cu conditia ca avocatul ales sa fie "corespunzator", altfel:Dumnezeu ne da dar nu ne baga si in sac!
Insolventa/faliment
freya_sb
Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti care este diferenta(daca exista diferenta) intre procedura simplificata de insolventa si faliment.
La firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)