avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PfA sau II prestări servicii UE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PfA sau II prestări servicii UE

Bună ziua!
Caut de câteva zile pe forum informații, idei, răspunsuri, însă am decis totuși, sa cer un răspuns "personalizat", direct la situația mea.
Așadar : o companie de IT aflata în Franța, îmi propune un job online, eu fiind în România.
Jobul presupune redactarea de documente, emailuri, telefoane și alte task-uri ce pot fi realizate de la distanta. Ar trebui sa fac asta sub forma de PFA sau II (din ce găsit pe forum) însă nu știu pe care sa o folosesc. Care implica mai puține costuri și care se potrivește mai bn activității mele.
Eu voi avea un salar fix, din care îmi voi plăti impozitele, taxele, CAS - ul și ce mai trebuie. Așadar, as alege varianta cea mai "economica"
Inca un detaliu de precizat : momentan, sunt angajata în România si beneficiez de Stimulent de inserție.
Cum fac sa îl păstrez după schimbarea jobului? Știu ca nu trebuie sa existe întreruperi, nu asta e problema. Faptul ca nu voi mai fi angajata nu îmi pune probleme?

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 pentru un nou contract de munca + unul suspendat bibliotecara bibliotecara Buna, Cine ma poate lamuri si pe mine legat de ecest stimulent de insertie?! Sa vedem: cf legii stimulentul de insertie se acorda: a) daca te intorci la ... (vezi toată discuția)
Posibilitate reintoarcere in cic rarvat rarvat Buna ziua, Sunt in concediu ingrijire copil ce implineste 2 ani in ianuarie 2023. Doresc sa ma intorc mai devreme la birou( in septembrie 2022), dar recent ... (vezi toată discuția)