avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,la locul de munca au fost trasate din nou ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,la locul de munca au fost trasate din nou locurile ...

Buna ziua,la locul de munca au fost trasate din nou locurile de parcare la 45 grade in loc sa fie la 2,2 m latime au fost facute la 2 sau mai putin.Problema este ca in anumite cazuri nu poti sa deschizi usa pt a iesi din masina.Este ok cea ce au facut, Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:31, 27 August 2021
Sesizati problema la locul dvs de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin un loc de parcare la adp între locul meu de parcare si ... Maria Andreea Maria Maria Andreea Maria Detin un loc de parcare la adp între locul meu de parcare si urmatorul loc de parcare este un spatiu(un gol) o persoană tot parchează o masina in acel ... (vezi toată discuția)
Info legislatie cale de accces garaj smiler8 smiler8 Buna ziua, doresc sa aflu urmatoarele informatii: Detin un garaj cu CF, act de proprietare intr-o zona cu mai multe garaje, Garajul fiind pozitionat ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)