avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Încadrare juridica-Violenta în familie Bună ziua, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Încadrare juridica-Violenta în familie Bună ziua, am o speta ...

Încadrare juridica-Violenta în familie
Bună ziua, am o speta de rezolvat, cu privire la violenta în familie și nu știu care ar fi încadrarea corecta.
Speța suna în felul următor :
Numitul M. A a lovit cu pumnii în zona feței pe maică sa, provocându i leziuni traumatice ce au necestit 120 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
Eu as fi mers pe prev. și ped de art. 194 alin 1 combinat cu art. 199 alin 1.
Da, art. 199 alin. 1 Cod Penal raportat la art. 194 alin. 1 Cod Penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal de vatamare corporala LeonardMihai LeonardMihai Buna ziua. As dorii sa stiu si eu la ce pedeapsa ma pot astepta din urmatoarea poveste: Am fost chemat de un fost prieten al iubitei mele in scara ei de bloc ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica! help! Freya89 Freya89 Urmeaza examenul de absolvire si doua spete imi cam dau bataie de cap. Este cineva binevoitor sa incerce sa ma ajute daca le postez pe forum? Incadrarea ... (vezi toată discuția)
Incadrarea juridica conform noului cod penal montemir montemir In anul 2010 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamare corporala pentru care victima a obtinut un certificat medico legal de 50 zile. Am ... (vezi toată discuția)