avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A doua suspendare a pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A doua suspendare a pedepsei

Bună ziua,
In luna decembrie 2015 am fost condamnat la 2 ani și 1 luna cu suspendare pt trafic de droguri de risc (Cannabis) pe lângă asta am primit și 3 ani de probațiune și încă 3 de încercare, termenul de încercare expira în decembrie 2021, menționez ca am făcut și 120 ore de munca în folosul comunității.
În data de 19 iulie 2021 am fost gasit conducând sub influenta canabisului, mi s-au luat probe de sânge și urina care au fost trimise la iml, rezultatele nu au venit.
Care sunt șansele sa primesc o a doua suspendare?
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2021
Matei2332, utilizator
Daca ati savarsit o noua infractiune in termenul de supraveghere, niciuna, inteleg ca v-ati judecat conform legii vechi.
Pentru dosarul in care sunteti cercetat, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii. Daca o sa fiti condamnat, pedeapsa anterioara se aduna cu pedeapsa aplicată pentru noua infracţiune si o sa fie in regim de detentie.
Nici în cazul în care colaborez cu organele de politie? Ma refer la realizarea unui flagrant.
Chiar nu exista nici o portiță?
Multumesc pentru primul răspuns.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca ati savarsit o noua infractiune in termenul de supraveghere, niciuna, inteleg ca v-ati judecat conform legii vechi.
Pentru dosarul in care sunteti cercetat, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii. Daca o sa fiti condamnat, pedeapsa anterioara se aduna cu pedeapsa aplicată pentru noua infracţiune si o sa fie in regim de detentie.

Am găsit date noi, perioada de supraveghere a încetat în 01.12.2018

Matei2332 a scris:

Nici în cazul în care colaborez cu organele de politie? Ma refer la realizarea unui flagrant.
Chiar nu exista nici o portiță?
Multumesc pentru primul răspuns.

Mergeti la un avocat sa studieze actele.
Îmi puteți recomanda un avocat foarte bun pe astfel de probleme din Brașov?
Multumesc!

Mergeti la un avocat sa studieze actele.

Alte discuții în legătură

Bună seara, întrebarea mea este în cât timp se prescrie traficul ... Matei2332 Matei2332 Bună seara, întrebarea mea este în cât timp se prescrie traficul de droguri de risc (canabis) si de când se contorizează trecerea timpului, de când am ... (vezi toată discuția)
Condus la volan sub influenta canabisului. AlexandruBragadiru AlexandruBragadiru Buna ziua, în data de 01.07.2021 am fost oprit de un filtru de politie, în urma căreia am fost depistat cu consum de Cannabis pozitiv. Am recunoscut ca, ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan și deținere Andrei22121 Andrei22121 Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului și mi a fost găsit și ... (vezi toată discuția)