avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, întrebarea mea este în cât timp se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, întrebarea mea este în cât timp se prescrie traficul ...

Bună seara, întrebarea mea este în cât timp se prescrie traficul de droguri de risc (canabis) si de când se contorizează trecerea timpului, de când am fost prins în flagrant sau de când am fost condamnat?
Menționez ca am fost prins în flagrant în ianuarie 2015 și condamnat în decembrie 2015. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2021
Matei2332, utilizator
Cel mai recent răspuns: Matei2332 , utilizator 11:00, 28 Septembrie 2021
Trebuie sa precizati solutia instantei. Cred ca pe dvs va intereseaza cand intervine reabilitarea sau cand va puteti reabilita.
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Am fost condamnat la 2 ani și 1 luna cu suspendare, am primit 120 de ore munca în folosul comunități plus 3 ani de supraveghere și încă 3 de încercare. Termenul de reabilitare îl știu este în decembrie anul acesta. Vroiam sa știu când se prescrie infracțiunea de trafic deoarece în luna iulie a acestui an am fost depistat în trafic sub influenta canabisului și ma gândeam ca dacă mi se prescrie infracțiunea de trafic din 2015 am șanse sa scap cu o condamnare mai mica sau poate doar cu o suspendare a pedepsei.
Multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa precizati solutia instantei. Cred ca pe dvs va intereseaza cand intervine reabilitarea sau cand va puteti reabilita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A doua suspendare a pedepsei Matei2332 Matei2332 Bună ziua, In luna decembrie 2015 am fost condamnat la 2 ani și 1 luna cu suspendare pt trafic de droguri de risc (Cannabis) pe lângă asta am primit și ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca self_conscious18 self_conscious18 Buna ziua, Am fost condamnat la 2 ani si 7 luni cu suspendare pentru trafic de droguri pe noul drept penal. Perioada de supraveghere primita este de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)