buna ziua ! Va prezint o problema legata de cateva datorii acumulate in timp - nu foarte mari dar am intentia sa le achit si nu stiu cum . In urma cu ceva ani , cand fie o retea de telefonie mi-a acordat lucruri in rate pe care le-am platit un timp si apoi nu am mai putut plati ; fie o banca mi-a acordat un credit mic la care s-a repetat aceeasi poveste , si chiar o institutie nebancara de imprumut mi-a mai dat vreo 1000 lei ..... In principiu sunt dator la vreo 4-5 diferite societati comerciale , in calitate de persoana fizica . In timp mai ma contactau cate unii pe mail acuma nu ma mai deranjeaza nimeni . Cand am dorit sa-mi fac un abonament de internet nu mi l-au oferit fiindca o alta retea de telefonie decat cea la care sunt dator m-a gasit cu datorii neplatite - mi-au spus ca mi-l da doar daca depun o garantie de 3000 lei . Suma datoriei generale nu ar fii mare si ma intreb daca exista un loc unic la care sa o pot plati toata odata si bineanteles nici sa nu mai fiu deranjat si sa ma scoata si din lista rau platnicilor . Nu s-a ajuns la blocari de conturi sau tribunale . Practic se poate sa vreau sa ma achit dar nu stiu cum sa fac . Ce ma sfatuiti ?! Multumesc ! Cred ca in totalitate datoria acumulata s-a plafonat la 1000 euro .
de sase luni sau poate mai bine ; dar nici nainte nu prea depuneau eforturi extraordinare .Ultimii doi ani am lucrat in uniune si deacuma nainte nu cred ca voi avea job in Romania . Cei de la care primeam din cand in cand mail vorbeau de o datorie de numai 2200 lei .