avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna ziua ! Va prezint o problema legata de cateva ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua ! Va prezint o problema legata de cateva datorii acumulate ...

buna ziua ! Va prezint o problema legata de cateva datorii acumulate in timp - nu foarte mari dar am intentia sa le achit si nu stiu cum . In urma cu ceva ani , cand fie o retea de telefonie mi-a acordat lucruri in rate pe care le-am platit un timp si apoi nu am mai putut plati ; fie o banca mi-a acordat un credit mic la care s-a repetat aceeasi poveste , si chiar o institutie nebancara de imprumut mi-a mai dat vreo 1000 lei ..... In principiu sunt dator la vreo 4-5 diferite societati comerciale , in calitate de persoana fizica . In timp mai ma contactau cate unii pe mail acuma nu ma mai deranjeaza nimeni . Cand am dorit sa-mi fac un abonament de internet nu mi l-au oferit fiindca o alta retea de telefonie decat cea la care sunt dator m-a gasit cu datorii neplatite - mi-au spus ca mi-l da doar daca depun o garantie de 3000 lei . Suma datoriei generale nu ar fii mare si ma intreb daca exista un loc unic la care sa o pot plati toata odata si bineanteles nici sa nu mai fiu deranjat si sa ma scoata si din lista rau platnicilor . Nu s-a ajuns la blocari de conturi sau tribunale . Practic se poate sa vreau sa ma achit dar nu stiu cum sa fac . Ce ma sfatuiti ?! Multumesc ! Cred ca in totalitate datoria acumulata s-a plafonat la 1000 euro .
Cel mai recent răspuns: ghituica , utilizator 18:07, 28 August 2021
In principiu sunt dator la vreo 4-5 diferite societati comerciale

vreau sa ma achit dar nu stiu cum sa fac


In principiu, va duceti la fiecare si le dati banii.

cat timp a trecut de cand nu v-au mai deranjat ?

de sase luni sau poate mai bine ; dar nici nainte nu prea depuneau eforturi extraordinare .Ultimii doi ani am lucrat in uniune si deacuma nainte nu cred ca voi avea job in Romania . Cei de la care primeam din cand in cand mail vorbeau de o datorie de numai 2200 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)
Salutare! am primit un plic de la judecatorie ca sunt dat in ... Ionutkdg Ionutkdg Salutare! Am primit un plic de la judecatorie ca sunt dat in judecata de B2Kapital pentru neplata unui abonament din 2018 la vodafone si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Plata esalonata a t.v.a. cu data scadenta depasita nikylovesme nikylovesme Buna Ziua, Vroiam sa va intreb in ce conditii si ce interval de timp mi se poate bloca contul pentru neplata tva. Am de plata aproximativ 26.000 RON fiind ... (vezi toată discuția)