avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Taxe Vamale UE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Taxe Vamale UE

Salut!

Vreau sa aduc o serie de echipamente electrice din Italia. Un lant de transmisie FM pentru un radio local.

Ce taxe vamale trebuie sa platesc?

Va rog mult sa ma ajutati pentru ca este prima oara cand ma confrunt cu asa ceva si pentru ca prietenul meu Google.ro ofera informatii foarte derutante.

Multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: icristi90 , utilizator 16:07, 11 Ianuarie 2010
De la data intrarii Romaniei in UE nu se mai platesc taxe vamale la importurile de bunuri din spatiul comunitar, de provenienta comunitara.
Iulian_Cristian a scris:

De la data intrarii Romaniei in UE nu se mai platesc taxe vamale la importurile de bunuri din spatiul comunitar, de provenienta comunitara.



Asta inseamna ca trebuie sa se faca dovada producerii acestora in spatiul comunitar? sau doar ca au fost cumparate de acolo?

Multumesc.
Doar ca au fost cumparate de acolo, importul deja a fost facut in momentul cand bunurile au intrat in Italia.
Multumesc! :)

Sunteti cei mai tari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import haine din ue pentru magazin online alex212 alex212 Salutare Imi cer, in primul rand, scuze daca nu am postat in categoria potrivita. Am nevoie de niste informatii referitoare la taxele ce le include importul ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale, comision vamal, tva Florin777 Florin777 Buna ziua, am si eu o problema (de fapt mai multe) si va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri; Astfel speta mea consta in: in 2006 o societate din ... (vezi toată discuția)
Import fructe si bumbac din egypt betty ely betty ely buna ziua as dori sa cunosc in ce termene ale legii pot realiza un import de fructe si de bumbac din egypt in romania .nu stiu nici macar carei ... (vezi toată discuția)