avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! A mai fost cineva în situația de a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! A mai fost cineva în situația de a amână gradul ...

Bună ziua! A mai fost cineva în situația de a amână gradul didactic 1 de doua ori la rand, fiind în CCC? Eu am amânat în 2019,după admiterea la colocviu, pt 2 ani. Acum am revenit la catedra, din iulie pana în decembrie, când voi naște iar, deci nu voi putea continua cu celelalte probe. Se poate obține iar amânarea gradului? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 29 August 2021
In opinia mea, se poate amana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea la gradul didactic i. brigi80 brigi80 Buna ziua! Am o nelămurire, sper să m-ajute cineva cu un răspuns corect. E complicat un pic situația mea. Sunt educatoare, momentan în concediu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez în învățământ din 2010.in perioada 2014 ... roxana_d24 roxana_d24 Bună ziua! Lucrez în învățământ din 2010.in perioada 2014 2016 am fost în ccc, 2016 2019 am lucrat iar în inv, în perioada 2019-2024 ccc. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tymotyman tymotyman Buna seara! As dori sa stiu baza legala pentru a reveni la locul de munca dupa terminarea concediului de maternitate (lauzie) si posibilitatea de a intra in ... (vezi toată discuția)