avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, pe un drum de servitute cu mai mulți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, pe un drum de servitute cu mai mulți proprietari ...

Buna ziua, pe un drum de servitute cu mai mulți proprietari o lucrare de extindere coloana de gaze este gratuita?? Daca da, care este baza legala? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: anakarenina1 , utilizator 13:11, 29 August 2021
Nu are cum sa fie gratuita.
Se suporta proportional de toti cei celor ce le profita extinerea coloanei de gaze.
Dar acum cu noua lege, înțelegerea noastă este ca in termen de 90 zile de la depunerea documentelor cei care furnizează gaze sunt obligați sa ne branseze gratuit.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Se suporta proportional de toti cei celor ce le profita extinerea coloanei de gaze.

Este vorba de ordinul 178 din 2020 care prevede racordarea gratuita in termen de 90de zile.

anakarenina1 a scris:

Dar acum cu noua lege, înțelegerea noastă este ca in termen de 90 zile de la depunerea documentelor cei care furnizează gaze sunt obligați sa ne branseze gratuit.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut ... Janina71 Janina71 Buna ziua! Fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut într-un bloc nou, iar în luna octombrie a depus o cerere de branșare la rețeaua de gaze, dar ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)
Ordinul anre 178/2020 racordare la gaze bepoveda bepoveda Buna seara, doresc sa ma racordez la sistemul de distributie al gazelor naturale conform ordinului ANRE 178/2020 insa nici un distribuitor din regiunea mea nu ... (vezi toată discuția)