avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire

Bună ziua!
Actuala sotie a fostului sot imi tot trimite mesaje. Din ianuarie, am peste 100 de mesaje de la ea. Mesajele contin amenintari, insulte indirecte si critici la adresa mea.
Ce pot face? Dpdv legal este hartuire? Daca ii fac plangere penala ce se poate intampla mai departe?
Ultima modificare: Duminică, 29 August 2021
Bunsimt, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bunsimt , utilizator 19:14, 29 August 2021
În ce constau amenințările?
Nu sunt violente, ci mai degraba de hartuire psihica: "lasa ca o sa vezi tu!", ca o sa ma cheme in tribunal, ca o sa imi faca probleme.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

În ce constau amenințările?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am nevoie de un sfat... fosta sotie a actualului ... mariabc mariabc Buna seara, Am nevoie de un sfat... Fosta sotie a actualului sot, impreuna cu mama dansei, ma terorizeaza de mai bine de 2 ani... Am ajuns la capatul ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau ... ElizaMaria03 ElizaMaria03 Buna seara! De aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau apeluri, aproape zilnic, de la un fost iubit. Desi l-am blocat de pe toate adresele cunoscute ... (vezi toată discuția)
Hartuirea morala,un caz de proces? dumitru23 dumitru23 buna ziua,am si eu o nelamurire,hartuirea morala poate fi un caz de proces.stau intr-o zona cu oameni mai putin educati si de ceva timp am o problema cu o ... (vezi toată discuția)