avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Intrebarea mea este daca pot fi angajata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Intrebarea mea este daca pot fi angajata unui spital ...

Buna ziua! Intrebarea mea este daca pot fi angajata unui spital de stat ca medic specialist fara sa renunt la al doilea rezidentiat, pe care l-am obtinut prin concurs de rezidentiat, fiind cu taxa.
Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:13, 29 August 2021
În baza prevederilor art. 35 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare, rezidenții pot efectua cumul de funcții numai în condițiile respectării integrale a curriculei și a programului de pregătire stabilit pentru toți rezidenții, potrivit prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea și finanțarea rezidențiatului, aprobată prin Legea nr. 103/2012, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă sunt rezident farmacist și am câștigat și ... UElena UElena Bună ziua, dacă sunt rezident farmacist și am câștigat și un post la ANM de inspector, trebuie să renunț la rezidențial? (vezi toată discuția)
Contract munca cicoret cicoret Sunt medic rezident in anul I si, in acelasi timp, am contract de munca cu timp partial (4 ore) la un alt spital ca si inspector de specialitate. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Despre rezidenti mariastan20@yahoo.com mariastan20@yahoo.com Daca un rezident de anul III,cu specializarea in ,,medicina interna\'nu doreste sa mai continue rezidentiatul pe aceasta specializare,doreste sa dea un examen ... (vezi toată discuția)