avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, de două luni m-am mutat la parterul unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, de două luni m-am mutat la parterul unui bloc. Vecinii ...

Bună ziua, de două luni m-am mutat la parterul unui bloc. Vecinii scrumeaza pe geam, astfel încât pe toate pervazuri am scrum. În plus, azi o țigară aprinsa aruncata de la un balcon a trecut fix pe lângă capul copilului meu. Pot face ceva atâta timp cât nu știu de la cine e? Mai ales că putea sa-mi răneasca copilul. Politia poate face ceva?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: OanaAx , utilizator 11:35, 30 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai intai aflati de la cine e si discutati cu ei.....politia poate face ceva dar nu o sa pazeasca blocul sa vada cine arunca tigari
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este problema des intalnita in cazul imobilelor de locuit in comun,unde exista vecini cu diferite grade de civilizatie
Incercati sa discutati cu presedintele de asociatie sa dispuna masuri astfel incat locatarii prin actiunile lor sa nu determine evenimente neplacute
Da, clar. Mă refer după ce aflu cine e, e pasibil de amenda acest individ?sau nu poate face nimeni nimic

hob a scris:

pai intai aflati de la cine e si discutati cu ei.....politia poate face ceva dar nu o sa pazeasca blocul sa vada cine arunca tigari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chistoce aprinse care aterizeaza de la vecin, la mine in balcon MirelaGalati18 MirelaGalati18 Buna ziua. Ne-am mutat de curand intr-un apartament la bloc, pe care il vom plati 30 de ani. Vecinul de deasupra noastra arunca atat chistoacele inca aprinse ... (vezi toată discuția)
Neglijenta ContSters122354 ContSters122354 bun gasit va rog sa ma indrumati unde pot depune o plangere sesizand comportammentul unor locatari de la etajul superior constand in aruncarea peste balcon ... (vezi toată discuția)
Fumatul la bloc tomaandronache@yahoo.com tomaandronache@yahoo.com Eu stau la bloc la parter si vecinul meu de la etajul unu fumeaza numai pe geam, scrumul este scuturat tot pe geam iar chistoacele sunt aruncate in fata ... (vezi toată discuția)